Kazım Karabekir Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.Öğrencilerimizin ilk önce kendilerine sonra da ailelerine, ülkemize ve insanlığa yararlı bir birey olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:30 15:20
Isınma: Doğal Gaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kazimkarabekirortaokulu13.meb.k12.tr

Adres - Şenevler Mah. Özgürlük Caddesi 411. Sokak No12 Güroymak/BİTLİS

Yerleşim Yeri - Güroymak/Bitlis

Adres - Şenevler Mah. Özgürlük Caddesi 411. Sokak No12 Güroymak/BİTLİS

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezinde olup,ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezindedir.